Bogastvo katoliške cerkve

Informacije o bogastvu cerkve

Impresum in piškotki

Upravljalec strani:
Vlado Began
Finžgarjeva ulica 23
3240 Šmarje pri Jelšah

Telefon: 031 284 643

Elektronski naslov: vlado.began@siol.net

Vsakdo lahko komentira tekste na tej spletni strani, vendar pa morajo biti komentarji skladni s slovenskim pravnim redom in ne smejo biti žaljivi. Takšni bodo izbrisani. Zaradi večjega števila spam komentarjev, bodo le-ti pred objavo pregledani s strani administratorja.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletne strani. Spletni piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu. Shranjevanje piškotkov je mogoče nadzirati s sodobnimi brskalniki, njihovo shranjevanje pa lahko uporabnik po želji omeji ali onemogoči. Nastavitve za piškotke je mogoče spreminjati v spletnem brskalniku, ki se uporabi za dostop na spletno mesto. Nekateri piškotki, ki se uporabljajo na tej spletni strani so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v dostopni napravi določeno obdobje tudi, ko se ta spletna stran zapusti.

Več o piškotkih na https://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/smernice/Smernice_o_uporabi_piskotkov.pdf


Print pagePDF pageEmail page

One Response to “Impresum in piškotki”

  • Matjaž Virtič pravi:

    Nič ni več slišati od vas!?
    Kakšen je bil odziv na podpisovanje peticije? Kam je bila oz. bo vložena peticija! Kaj se dogaja s koalicijo? Ali ste sploh še aktivni?
    Nekam sumljivo ste tiho!?

Dodaj odgovor